5 فناوری برتر در سال 2016
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
5 فناوری برتر در سال 2016
نوشته شده در سه شنبه 22 دی 1394
بازدید : 207
نویسنده : علی

 در سال ۲۰۱۵ بسیاری از شرکت‌ها اقدام به زمینه‌سازی همه‌جانبه و هدفمند برای ارائه‌ی نسل‌های آتی فناوری در سال ۲۰۱۶ کرده‌اند. در ادامه به نوآوری‌هایی می‌پردازیم که سال ۲۰۱۶ قرار است پا به میدان بگذارند و انقلابی در عرصه‌ی فناوری ایجاد کنند.


خودروها هوشمندتر و مستقل‌تر می‌شوند و آلودگی کمتری ایجاد می‌کنند

 اخبار,اخبار گوناگون, 5 فناوری برتر در سال 2016

 سال ۲۰۱۵ بعضی از بزرگ‌ترین خودروسازها خطی مشی خود را در تغییر مسیر صنعت حمل‌ونقل به استفاده از خودروهای الکتریکی و بی‌نیاز به تعمیر و نگهداری مداوم قرار دادند که این مسئله نویددهنده‌ی آینده‌ای امن‌تر برای انسان و کره زمین است. در سال ۲۰۱۶ خودروسازها حرکت در این مسیر جدید را آغاز خواهند کرد.

 شرکت تسلا که تلاش زیادی برای افزایش استقبال از خودروهای الکتریکی بدون راننده نشان داده، کار روی واحد ساخت باتری در نوادا را ادامه خواهد داد و قرار است  اواخر سال آینده، اولین خودروی الکتریکی ۳۵ هزار دلاری خود (تیپ ۳) را رسما معرفی کند.

تا آن زمان تولید Bolt EV  سی هزار دلاری جنرال موتورز (GM) نیز بعد از مدت‌ها انتظار، آغاز خواهد شد و از طرف دیگر امیدواریم شرکت نوپا و مرموز فارادی فیوچر که محصولات آن در CES ارائه خواهند شد، جزییات بیشتری از نوآوری‌های خود منتشر کند. اکنون در مقطع هیجان‌انگیزی از صنعت خودروسازی هستیم و سال ۲۰۱۶ نقطه‌ی آغاز شکل‌گیری چهره‌ی جدید این صنعت در آینده خواهد بود.

گجت‌های پوشیدنی به کمال می‌رسند و کارایی بیشتری خواهند داشت

 اخبار,اخبار گوناگون, 5 فناوری برتر در سال 2016

 سال ۲۰۱۵ اولین نسل ساعت‌های هوشمند اپل به بازار آمد که به گمان عده‌ی زیادی، این رویداد ارائه‌ی تجهیزات الکترونیکی پوشیدنی را به سطح بالاتری می‌برد و حتی آن را به‌عنوان یک شاخه مستقل در فناوری مدرن مطرح می‌کند.

گجت‌های پوشیدنی، ویژگی‌های بالقوه زیادی دارند ولی هنوز اشتیاق غیرقابل‌مهاری در مصرف‌کننده‌ها برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد. یک ساعت هوشمند می‌تواند مفید باشد ولی داشتن آن ضروری نیست و موانعی مثل عمر کم باتری بر مشکلات آن می‌افزاید (به نظر می‌رسد مشکل باتری ضعف مشترک اکثر گجت‌های پوشیدنی است).

انتظار داریم در سال ۲۰۱۶، گجت‌های پوشیدنی به وسایلی مفیدتر و البته جذاب‌تر تبدیل شوند. اپل درصدد ارائه‌ی دومین نسل ساعت‌های هوشمندش است که به‌احتمال‌زیاد با ارائه‌ی قابلیت‌های جدید در قالب اپلیکیشن‌های اوریجینال، چه به لحاظ ویژگی‌های کنترل سلامتی کاربر و چه به لحاظ امکانات ارتباطی، کارایی بیشتری خواهد داشت.

ولی نوآوری مورد انتظار، تغییرات منحصربه‌فرد و ارائه‌ی ویژگی‌های نوین و انحصاری در سایر پلتفرم‌های مطرح حاضر در این بازار است؛ ازجمله اندروید ویر، سیستم‌عامل انحصاری گوگل برای گجت‌های پوشیدنی که در سال ۲۰۱۶، وارد سومین سال حضور خود در این عرصه می‌شود یا پِبِل که در حال رسیدن به جایگاهی خوب در بازار ساعت‌های هوشمند است. البته گجت‌های پوشیدنی ورزشی نظیر فیت‌بیت نیز نیازمند طراحی جدید هستند تا در رقابت با انبوه ساعت‌های هوشمند از دور خارج نشوند.

واقعیت مجازی در کانون توجه قرار می‌گیرد و ساختار همه چیز را تغییر خواهد داد 

اخبار,اخبار گوناگون, 5 فناوری برتر در سال 2016

 کاربردهای اعجاب‌انگیز واقعیت مجازی فقط به داشتن تجربه‌ای متفاوت در بازی‌های ویدئویی خلاصه نمی‌شوند. با این فناوری می‌توانید به‌تنهایی یا به همراه دوستان، به همه‌جا بروید و هر کاری انجام دهید. در سال ۲۰۱۶، سه هدست واقعیت مجازی برتر بعد از مدت‌ها سرانجام در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهند گرفت.

هدست آکیولس ریفت که بعد کلید خوردن جنجالی پروژه‌ی ساخت آن در سال ۲۰۱۲، هنوز در گیرودار طی کردن مراحل تولید است، در سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۶ عرضه خواهد شد.

عرضه هدست ا‌چ‌تی‌سی وایو در سال ۲۰۱۶ احتمالا با کمی تأخیر مواجه خواهد شد. ظاهرا گروه سازنده هدست موفق به خلق یک نوآوری بسیار بزرگ در فناوری واقعیت مجازی شده‌اند و اچ‌تی‌سی اصرار زیادی دارد تا این نوآوری را در اولین نسل هدست‌های وایو به کار ببرد؛ ولی دیر یا زود شاهد عرضه این هدست بی‌نظیر خواهیم بود.

در سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۶ باید منتظر هدست واقعیت مجازی سونی نیز باشیم که به طور خاص برای کار با کنسول PS4 طراحی شده است. تا آخر سال ۲۰۱۶ فناوری واقعیت مجازی عمومیت بیشتری پیدا می‌کند و همگان متوجه خواهند شد که دلیل این همه هیاهو در مورد آن چیست.

محدوده عملکرد تبلت، لپ‌تاپ و دسک‌تاپ بیش‌ازپیش همگرا خواهد شد 

اخبار,اخبار گوناگون, 5 فناوری برتر در سال 2016

 در حال حاضر گوشی‌های هوشمند احتمالا مهم‌ترین و شخصی‌ترین گجت‌هایی هستند که یک کاربر می‌تواند داشته باشد و به‌ندرت گجت دیگری در این زمینه با آن‌ها رقابت می‌کند. ولی سایر تجهیزات کامپیوتری که در جیب جا نمی‌گیرند؛ نظیر دسک‌تاپ، لپ‌تاپ، تبلت و گجت‌های هایبریدی، به‌سرعت در حال همگرایی هستند و محدوده عملکرد آن‌ها روزبه‌روز اشتراک بیشتری پیدا می‌کند.

در سال ۲۰۱۵ مایکروسافت همه محصولات سخت‌افزاری خود را تحت پوشش ویندوز ۱۰ قرار داد. در حال حاضر تبلت‌هایی که به لپ‌تاپ تبدیل می‌شوند و بالعکس، گوشی‌های هوشمندی که می‌توانند مانند یک دسک‌تاپ قدرتمند عمل کنند و حتی ایکس باکس وان به ویندوز ۱۰ مجهز شده‌اند.

اپل و گوگل نیز این رویکرد مایکروسافت را دنبال کرده‌اند و اخیرا شاهد عرضه لپ‌تاپ/تبلت‌های دورگه‌ای از این دو شرکت بودیم که دارای سیستم‌عامل موبایل هستند. باوجوداینکه منتقدان علاقه زیادی به محصولاتی مثل آی‌پد پرو اپل یا تبلت پیکسل سی گوگل نشان نداده‌اند، ولی گرایش مایکروسافت، اپل و گوگل به این رویکرد نشان از این دارد که آن‌ها می‌خواهند گوشی‌های هوشمندشان را به وسایلی جذاب برای سرگرمی و همزمان مفید برای کار تبدیل کنند.

 پخش آنلاین برنامه‌های تلویزیونی بدون نیاز به تجهیزات اضافه و با سهولت بیشتری انجام خواهد شد 

اخبار,اخبار گوناگون, 5 فناوری برتر در سال 2016

 

در حال حاضر شبکه‌های مشهوری مانند HBO و Showtime بدون واسطه و به‌صورت مستقل خدمات آنلاین ارائه می‌کنند. سرویس‌های PlayStation Vue و Sling TV به کاربران اجازه می‌دهند به شبکه‌های تلویزیونی موردنظر خود دسترسی اینترنتی داشته باشند. شبکه‌های تلویزیون کابلی Comcast و Verizon در حال آزمایش روش‌هایی برای پخش زنده تلویزیونی بدون نیاز به رسیور مخصوص هستند.

سال گذشته، نیاز به تجهیزات جانبی برای تماشای شبکه‌های تلویزیونی آنلاین به‌مراتب کاهش پیدا کرد و در سال ۲۰۱۶ این روند سرعت و کیفیت بیشتری خواهد داشت. ماه گذشته تلویزیون اپل معرفی شد و در همین مدت کوتاه اپ استور اختصاصی آن مملو از اپلیکیشن‌های پخش اینترنتی رسانه شده است.

به گزارش زومیت، گفته می‌شود که سرویس live-TV اپل بعد از مدتی طولانی، در سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی خواهد شد. حتی اگر این خبر صحت نداشته باشد، استقبال کاربران از حذف تجهیزات جانبی معمولا گران‌قیمت برای برخورداری از سرویس‌های پخش زنده، شبکه‌های تلویزیونی را به ارائه‌ی آنلاین و بدون واسطه‌ی خدمات خود ترغیب خواهد کرد و هزینه‌های برخورداری از پرطرفدارترین سرگرمی خانگی را به‌مراتب کاهش خواهد داد.



:: برچسب‌ها: فناوری ، دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: